Pocitová
Šla jsem po zahrádce
a našla lístek ve tvaru srdce.
Viděla jsem v dálce
trs sedmikrásek,
co nezmrzne ani po čase.
Ta zelená je barva přírody.
Zima ještě čeká
a rosa barví němé Ty.
Propadám se mezi snem a fantazií.
Minulostí i krásnou chvílí.
Ticho na verandě.
Kočka spí.
Kde?
Přece v posteli.
Jen píšu
a slova jsou lávou
i čistou nadějí.
Že holoubci i labutě
v zákrytu duše přežijí.
Příroda dá lektvar víry
a pomůže přečkat všechny mrazy.
Jsem bosá
a léčím krvavé rány
od bot, co neseděly.
Chtěla jsem být krásná
a poznala,
že ženskost bolí.
Co mi zůstalo?
Řádky, co nejsou šavlí.
Pá, po neděli.
Přečteno 112x
Tipy 22
Poslední tipující: CULIKATÁ, RadoRoh, Marťas9, fisus, Ondra, Misha, cappuccinogirl, IronDodo, Matahaja, narra peregrini, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)