Před ránem
Venku je ještě noc
a černá zákoutí nepřijdou na pomoc.
Ukrytá v malomocenství
svých bloudících křečí nutkání.
Vzpomínám si,
jak jsem se probudila
a ty říkal si,
abych nebrečela.
Byl to poslední den,
co mi Tě bylo dáno vidět.
Žiji v představách,
které kotví v osudovém smutku.
V reálu už nedáš mi nikdy kytku.
Rozervaná myš,
co hltá sousto k snědku.
Prosím, polykám nekonečno
a osmičky, co jsou ležaté.
Zas poznávám proces
i vrásky upjaté.
Nikde nejsme.
Dny utíkají
v bolestech zad i hlavy.
V samotě smutné stáří.
Promiň.
Tvá ruka chybí
ba hvězdy jsou ničí.
Zase se motám
v tlaku touhy.
Padám do močálu
a v zoufalství polykám barvy.
Čtvrtka je pořád mokrá.
Víš, zase jsem nenamalovaná.
Do tmy volám - ráda Tě mám a ráda.
Není Tě. Moje škoda.
Přečteno 96x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Kan, Marťas9, martinaV, Kaňka, RadekČ, cappuccinogirl, Ondra, Helen Mum, Anfádis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)