tatabojs
...
sedím a dívám se
na pouliční rej
tepající život za oknem
už pro mě není
a je k zlosti
že mi dávno není hej
je po mladosti
zbyl zas jen sen
o krásné minulosti
kdy nadějí plánů a sil
bylo ještě dosti
a žádný zasraný starosti
mladický vzdor
nahradil starosti vztek
to by jeden
když byl mladej
že se mu stane
neřek
...