Pěkná je...líbí se mi počítání na prstech, kdo udrží mě při kostech:-) oslovila
11.10.2023 15:25:44 | o3_gambit
Ráno ...
Za chvilku bude veselejší ;-))
Sama na pustém ostrově nejsi.
I když to někdy ...
V Praze taky ...
Tak vypadá.
Právě teď.
***
Přeji Ti Jíťo ... Slunce v duši.
A než vykoukne nad obzor ...
Ať Ti úsměv sluší od ucha k uchu.
11.10.2023 07:00:16 | Fialový metal