Celé měsíce jsem TO nedělal
nějaký čas dělat nebudu
(komu chvíli stál stojí opodál)
Mnozí mě mají za pobudu
Zbrocený potem obrůstám vousem
dost znatelně dech se mi úží
temeno hlavy pokryté rousem
vzdáleně podobám se muži
Neznámý čas to dělat nebudu
Doufám že sám sobě nezbudu
Když propadneš apatii, tak se to nezlepší, tak šup, lazebník, lázeň a zase bude lásky čas...:)
11.10.2023 19:56:47 | Žluťák
Nesnaž se koukat za roh, příteli!!! Žijem teď!!!
A v tobě, podle některejch tvejch komentů...je pořád zatraceně hodně života...a to ve všem, co se tě...týká!!! :-):-):-)* Krásnej večer přeju.
11.10.2023 19:36:38 | cappuccinogirl
Moc děkuji za Tvá slova!
Mnoho pro mne znamenají
STárnoucí kulatý padesátník
11.10.2023 21:43:29 | kudlankaW