Anotace: Tato báseň je "slabší", ale napadla mě náhle "sama" v noci, tak jsem se rozhodla s vámi o ni podělit...:) Kdo máte náladu, tak si přečtěte...:)
Vrat´te mi...
Vrat´te mi minulost,
již nikdy neřekla bych
DOST!
Chybíš mi
cele svůj.
PROSÍM!
Živote stůj!
Vrat´te mi myšlenky,
které se stále vrací
do rozervaných sítí osudu.
Vrat´te mi svobodu!
Volnost snění
při setmění...
Vrat´te mi malé radosti,
když jsem se radovala bez starostí.
Vrat´te mi sílu bytí
odejít z míst
kde již nechci býti...
Vrat´te mi představu,
že tu je ještě nějaká
NADĚJE...
znovu tě obejmout,
na vše zlé zapomenout.