Opatruj se Marti, sama jsem hodně blízkých musela doprovodit tak kde není cesta zpět, nebylo to lehké. V srdci pocit smutku, v mysli víra, že se jednou všichni shledáme.
20.10.2023 22:58:50 | Marťas9
Martinko, smutný čas prožíváš...i celá tvá rodina. Z básně je cítit, jak držíte všichni pospolu...určitě si dáváte sílu navzájem... tyhle situace jsou opravdu nejtěžší. Drž se.
20.10.2023 17:10:42 | cappuccinogirl