Možná že zejtra tu nebudu

Možná že zejtra tu nebudu

Anotace: ..//..

Možná že zejtra tu nebudu,
Nezvládnu na sraz přijít.
Nehledej za tim záhadu,
Rozhoduju se nebýt.

Možná že nezvednu telefon
A na zprávy už neodpovim.
V mý hlavě běžim maraton
Snad jsem v něm favorit? Nevim.

Možná že zejtra tu nebudu,
Nezvládam sebe sama.
Už jsem jen tělo bez pudů.
Ale byla jsem ráda tu s váma.

Možná že světlo je na konci tunelu,
Třeba se k němu už blížim.
Jen už teď nemam důvěru
A sama sebe tížim.

Možná že zejtra tu nebudu.
A nebo to musim zkusit.
Nehledej za tim záhadu.
Každej se chce přestat dusit.
Autor Salinta, 20.10.2023
Přečteno 104x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Anfádis, IronDodo, Frr, Psavec, o3_gambit, Žluťák, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc rozumím.

27.10.2023 08:07:15 | Jan Kacíř

..vlastně píšu o tom stejným...;-) ale fajn rým...

20.10.2023 18:20:19 | Marten

Objimam a zítra napiš báseň

20.10.2023 17:36:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí