Dívám se smutně do dálek širých
kde někde tam jsi pro mě ztracená
v šatech ze svatby, snad ještě bílých
jsi věčností, pod tíhou země pohřbená.
Nebe pláče nad Tvým hrobem
a mně nezbývá nic, než jen vzpomínat
ani jsem nestačil Ti říci sbohem,
ale i tak tě budu na vždy milovat.