Náš vztah jak mince
v rozbitém automatu
dělá z nás cizince
v chladném aparátu.
Realita proti nám,
láska jak kostka ledu,
taje, mizí, nevíme kam,
marnost už od pohledu.
Budoucnost místo perel
má kolem krku lano.
Kat konec zavelel,
my hlesli jenom: "ano".