Začali jsme spolu na úrovni vyšší,
Všichni na nás byli hrdí a pyšní,
Mysleli jsme si že prolomíme jejich trápení?
Jsou to jenom lidé ztracení,
Jen přihlíží a smějí se,
Myslíš že někdy změní se?
Pochybnosti o existenci normálních lidí,
Jen si řekni že jsme jiní,
... Lepší než oni ...
Cítím s vámi. Změny se ovšem nedají jednoduše protlačit.
28.10.2023 05:45:19 | ščočin