Zastavte to krvácení srdce
má diagnózu nenaplněné touhy
Z lačného nezájmu
Z prázdných citů
Z letmých pohledů
Doporučená operace tržných ran
a s každou nocí zapomínat
Na tvůj hladový chtíč
Na tvé něžné polibky
Na tebe...
Nie som lekár ale zabúdať neodporúčam... Ale vytvoriť si nové chvíle, na ktoré by si rada spomínala... To je liek a ja ti držím palce, nech sa ti to podarí.
18.11.2023 13:59:12 | Dávid