V srdci mého ticha pláč,
Anotace: Tato báseň vyjadřuje silný smutek a ztrátu v mém životě, ve kterém se cítím opuštěný a beznadějný.
V srdci mého ticha pláč,
Ve stínu slz, co nevysychá,
Ztratil jsem se v temném dni,
Kam šlo štěstí, proč odešlo pryč?
Vzpomínky na lásku ztracenou,
Jsou jako stíny v deštném dni,
A já bloudím opuštěný,
Bez slunce, bez tebe, bez smíchu tvého.
Věčná samota mě obklopuje,
Jsem jenom stín v tomto světě tmavém,
Bez tebe nemohu dýchat,
Smutek mě tíží, mé srdce pláče.
Přečteno 223x
Tipy 11
Poslední tipující: Lesní žínka, RadekČ, Lexi, kozorožka, Psavec, o3_gambit, Anfádis, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)