Samoto mezi květinami
s popínavými slovy
posetá mými příčinami
zachraňuješ či lovíš
rozkvétáš když já uvadám
uvadáš když já kvetu
zeptáš se proč se nezeptám
nebo se v tobě pletu
samoto mezi květinami
pro jednu hloupou větu
Hloupých vět je a bude, záleží jen na tom, jak se s tou větou popasují ti druzí
03.12.2023 13:45:45 | básněnka