Výborně smutné * To je blízké
01.11.2023 11:44:06 | Dejvis
Děkuji za podporu. Já těch smutných básní mám hodně, tady na Literu mám jen některé.
Tato byla psána v průběhu dvou dnů a záměrně vložena v pondělí, protože přechod do pracovního dne není jednoduchý.
01.11.2023 11:50:48 | mkinka