Pět minut
Koloběh a rychlost
ve vzdoru dní.
Trmácení s kouskem chleba
tlumí čas borcení.
Co vesla a pádla?
Loď přeci žádná není
a postel prázdná
s pláčem duní.
Samota je přeci jistota
a neublíží.
Ale má to tak být?
Dusí i stín za skříní.
Vzpomínka i sebeobviňování.
Hrdlo káže marnost dní.
Každý bonbón kyselý
a strach, že se to nezmění.
V poslední minutě
holoubek sípe.
Našel jsem Tě
a nežij v temnotě.
Miluji Tě.
Vzbuď se.
21.07. 2023 - druhá a nová verze
Přečteno 123x
Tipy 30
Poslední tipující: zde.neck, Misha, Vivien, Dejvis, nehledaná, Frr, Tomcat, MatyhoZmaty, IronDodo, RadekČ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)