Anotace: :(
...ještě si přečtupár Vašich básnínež mi tam nahořeřeknou: ,,tak zhasni!¨
...ještě Tě políbímnež se Ti vzdálímnic už Ti neslíbímmosty nepálím.
... ještě se ohlédnua zmizím v mlzena nebe pohlédnua řeknu drze:
,,tak mě tu máte!¨
https://www.youtube.com/watch?v=MOeoPBG2YT0
13.11.2023 22:23:44 | Marten
díky, neznal jsem.
16.11.2023 08:50:08 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?