Mariáš
Divná obloha.
Čert hraje
a touha nechce hřát.
Karta lítá
a tělo chřadne.
Nelze vyměnit za jiné.
Anděl oči zavírá.
Na to a to kůži nemá.
Myšlenka bolavá
v slzách zůstává.
Život je hromádka karet
na zem spadlých.
Bez výher
a zklamání drhne s židlí.
Dekadence útěků
a zapomenutého svítání.
Je nebe?
Či je to iluze?
Jsi tu?
Krásko, co taháš z temnoty?
Jsi esem či hrou mezi životy.
Odpověď v srdci ve jménu nahoty.
Pár slov upředených z němoty.
Zas ticho a káď ublížení.
Strach i ponížení.
Kdo jsi dál?
Hra hesel?
Bez trůnu král?
Jsem hádanka
a konec dobrý
i důraz ve jménu
těžkých vrat.
Nevzdávat se,
i když je duše hlad.
La a la.
Ráj dá nám smát.
Přečteno 133x
Tipy 35
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Frr, Misha, Niška, zdenka, BArBArKO, Jan Kacíř, Kan, RadekČ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)