Ve tmě mé duše tiše tóny žalu zní,
zatoulaná v myšlenkách, ztracená a sama
Smutek mě v černobílých snech obklopuje,
kde se i ta největší naděje umlčuje
Moje srdce kdysi plné radosti bylo,
nyní je ponořeno v slzách a bolesti
Osamělá vlčice v zoufalých nocích,
cítím se ztracená, bezcenná, opuštěná
Každý úsměv je pouze maskou pro mé bolesti,
každý smích prázdně a hořce zní
Přemítám o minulosti, která již nevrátí se,
doufám, že uniknu z této zlosti a nepokoje
Věřím, že slzy, jenž jako déšť padají,
možná mou duši od bolesti a trápení očistí
Teď jsem jen stínem mého vlastního já,
ztracená mezi temnotou, naději jsem ztratila
Touto básní svůj smutek a zarmoucení vyjadřuji,
snažím se vyjádřit onen nesnesitelný žal v srdci
Doufám, že se jednoho dne radost a slunce vrátí,
má zlomená a zraněná nitra uzdraví
Mišulko tvoje první báseňka hořela touhou a tady jsou slovíčka smutkem napuštěný... snad platí to první a máš se hezky...každopádně pohlazení ode mně a kdybys cokoli potřebovala, jsem tu!!!
22.11.2023 00:07:47 | cappuccinogirl
platí obojí, omlouvám emse, že odpovídám až teď, ale nějak jsem nestíhala:-(
bylo mi smutno, protože jsem se pohádala se svou drahou polovičkou:-(
já vím, že jsi tu pro mne kdykoliv
24.11.2023 11:10:51 | Misha