Děkuji všem za podporu této básně.Udělalo mi to radost. Taková podpora je prima.
26.11.2023 09:44:01 | mkinka
Melancholie z tebe opravdu proudí po litrech, ale i u ní existuje určitě kohoutek, aby ten proud byl zastaven. Jen ho najít. Ale jsi silná a překonat to zvládneš!
Text jinak, leč smutný, krásný je.
24.11.2023 16:42:53 | Jupiterka
...smutné...řekl bych ti, že takových je nás víc...ale nebylo by to veselejší...
24.11.2023 16:20:07 | Marten