Život
Letím špatnou volbou programu.
Tu a tu hlavu si vyperu.
Jako po flámu
kradu myšlenky
z oblohy.
Kus ozónu,
co ještě nebolí.
Zůstávám ve své ulitě.
Kus těla a kůže drolí se.
Televize Merkur.
Kus fantazie z lůna hvězd.
Co je to láska?
Odmítání.
Co je to moudrost?
Slovo, co pělo mezi věty.
I minulost je součástí dialogu.
Polykám odpoledne bez souzvuku.
A hraji harfou balancování přežití.
Seč uvnitř to křičí...
Přečteno 180x
Tipy 38
Poslední tipující: Misha, jort1, šerý, RadekČ, 8Zdenek, Iva Husárková, nehledaná, Marťas9, Anfádis, kozorožka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)