Přetekl pohár hořkosti,
stačila jediná kapka,
mé srdce zrádce vyhostí,
navždy mu uzavře vrátka.
Tvá zrada jednou přebolí,
ač smutek nyní vrcholí.
Osud nám cesty rozdělí,
ke konci když jsme dospěli.
Tak tohle je od Tebe překvapivý a hlavně dobrý!
Nedávno jsem měl podobné pocity...
30.12.2023 07:06:47 | Koala
Moc pěkná, takovou chmurnou jsem od tebe snad ještě nečetl...
27.11.2023 18:45:26 | Žluťák