Bohatší o lekci,
co život dal,
teď v pekle mám protekci,
ze smutku šál.
A křídla z papíru
rozmáčí slzy,
jak v rakvi na míru
má přání vězí.
V pekle máš protekci
no to si piš
jestli chceš injekci
sundej ten kříž.
Napiš mi Vílo má
rozbijem smutky
úsměv Ti sílu dá
i na zármutky.
29.11.2023 10:15:42 | Ďábel sám
Injekci na smutek?
A k tomu úsměv ďábla?
No to jsem bez námitek.
Bez kříže
mám lehčí bedra :)
30.11.2023 07:49:17 | martinaV