Kde jsi?
Harmonium samo zpívá.
Slza k slze padá.
Osamělost kýchá.
Další clona
křišťálovou koulí mává.
Prostor mezi nebem i zemí.
Svět jen prostě neví.
Krátké prostorové vzpomínání.
Však víš, dotek chybí.
Uchyluji se k próze
a sklenka vody drží.
Přečteno 127x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, Ďábel sám, Iva Husárková, Niška, Henry_propper, Psavec, Kubíno, Ondra, jort1, o3_gambit, ...
Komentáře (0)