Slzy se z tváří koulí,
jako vodopád nekonečný tečou
Vyprávějí příběh utrpení,
vzlykají v tichu a beznaději
Každá kapka slzy duše skrývá,
která trpí, klesá a neví, čem věřit
V očích se smutek a bolest zrcadlí,
které láme srdce na kusy nejmenší
Tato vodní stezka je cesta zraněná,
plná těžkých okamžiků, co neznají návrat
Ale i ve slzách se skrývá naděje,
že jednoho dne se bolest vytratí
Slzy jsou proměnlivé jako déšť,
ale zároveň na sílu a odvahu ukazují
Za každou slzou je pocit opravdový,
který se dá vyjádřit jen básníkům cudzí
Tak nech slzy volně celit pověsti,
ať svět plný smutku se promění v příběh šťastný