Anotace: ...
Skladba co zazněla kdysi ve Woodstocku
vibrato z hrdla Joe Cockera
Můj obličej v letech je plný otoků
steskem po mládí nyní mokvá
Zvláštní, bezprostředně se mě ten text dotknul. Díky.
01.12.2023 22:56:40 | Matahaja
Ach ano a rád
02.12.2023 08:06:05 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?