Anotace: …
Temeno hlavy zdobí lokna
pak letmo pohlédnu z okna
ven se mi však nikterak nechce
dnes se mi nepůjde lehce
Chodníky tvoří stovky zmrazků
sotva k nim pocítím lásku
Och díky Marty Do cent(u)
09.12.2023 15:22:38 | kudlankaW
Pěkná.
08.12.2023 15:52:32 | RadoRoh
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?