Si žena, ktorá
toho veľa zažila
a ešte viac zažije
Si žena, ktorá
si zaslúži šťastie
aspoň kúsok
ako štipka soli
stačí kúsok
aby sa rozrástlo
do neuveriteľných výšin
Si žena, ktorá
si zaslúži spomenúť
na pekné sny
Si žena, ktorá
jedného dňa uverí
a pochopí
že je všetkým
čo si o sebe myslí
a nikto iný to nezmení :)
05.12.2023 23:45:50 | Dávid
Vítám Tě mezi námi....
Ráda jsem si přečetla.To vše opravdu jsi a nebo jsou to jen smutná přirovnání?
05.12.2023 22:33:25 | Jarunka
Hodně silný. Tak zajímavý příměry, do kterých by se vešlo jedno lidský bytí... tolik depresivního smutna...
05.12.2023 20:50:48 | cappuccinogirl