Slzy života
Anotace: Raketa letí 2021
Smáčené řasy,
samota žhne i tlačí.
Krev tuhne
i špína kvílí.
Bzukot,
neházím střevíci.
Tlak.
Dupot.
Oheň.
Osud i blesk.
Množina i vzorový stres.
Klec v dutině ústní.
Cirkus napříč diagramem dní.
Hlas končí v prázdnu.
Milý najdeš mě ještě
a nebo Tě zas ztratím v davu?
Promiň.
Ztrácím sebe a nemohu.
19.01.2021
Přečteno 153x
Tipy 31
Poslední tipující: Ďábel sám, Iva Husárková, Misha, Jiří I.Zahradník, nehledaná, RadekČ, Frr, IronDodo, Ondra, Anfádis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)