Střepy slepím izolepou
Anotace: Chci umřít fakt už
Odvracíš tvář
v lehkém úsměvu,
čekáš na svatozář,
cítím úlevu.
Jsi mé všechno,
jsi mé nic,
víříš dojmy,
bolest plic,
když kouř sladký
vdechnu znovu,
myslím na tebe
a řetízek z kovu.
Stvořil jsi lásku
velkolepou,
střepy teď snažím se
slepit izolepou.
S rukou
krví obarvenou
vidím Tě,
jak kráčíš pryč,
duší žalem ztělesněnou
řinčí rozkaz -
pojď a křič.
Přečteno 177x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, o3_gambit, Frr, Sonador, Honzáles, martinaV, Edina Elwes, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)