Mám?
Možná ze mě mluví antihmota.
Mám pálit verše?
Ach, lidi.
Jsem v pozadí
a občas mi to nechodí.
Hledám klid u židlí.
Dneska.
Co je?
Přeci pondělí.
Zadupávat vzpomínky?
Hele, to se nenosí.
Proč?
Klaun píše
zadumaný otazník.
Sakra!
Nechte mě být!
Přetrhla jsem niť.
No a co?
Vrátný pomohl s taškou.
Žiji.
Hlava plandá únavou.
Dám si sprchu ledovou.
Pár řádků pouštím révou prostorovou.
Přečteno 147x
Tipy 32
Poslední tipující: Ďábel sám, Marťas9, Fialový metal, Iva Husárková, Misha, Anfádis, Ophelia81, Kan, jort1, Jan Kacíř, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)