V temnotě se hořký pláč rozléhá,
osamělost se krajinou v noci toulá
Srdce, zkroušené v tiché bolesti,
útěchu ve vánku a dešti hledá
Stromy se nad starou cestou sklání,
vzpomínky do propasti času klesají
Prázdnota zhluboka do duše mrazí,
cesty k zítřku se beznadějné a křehké zdají
Oči, zatoulané v mlhavém zraku,
touží po lásce, která vybledla do šera
V mysli tichý hlas ztracených slov zní,
je to symfonie trpkosti a zoufalství
Smutek je společník mého srdce,
postupuje jako stín ve světě rozsypaných snů
Ale i ve tmě se může jiskra naděje objevit,
odvaha mě doprovází, abych znovu lásku našla