Pankáč II
Tak jako indián,
kterému je město proti srsti,
připadáš si ztracený jako někde v poušti.
Hodnota bankovek je ti cizí,
zlobíš se a nechápeš,
proč příroda mizí.
Jak původní obyvatel,
kterému vzali zem,
byl jsi bez soudu k vyhnanství odsouzen.
Ohnivou vodou skrápíš své sny,
ubíhaj pomalu opilé dny.
Na tvůj žal výškové budovy shlížejí,
město je vězení, kde nemáš naději.
Přečteno 138x
Tipy 19
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, IronDodo, Anfádis, Ondra, o3_gambit, CoT, kozorožka, Marten, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)