Na konci tunelu
naděje světla
vířená bodem vzplanutí
chce se jí říct
však slovy zvětrá
těžká je pachuť po rtuti
vlaštovčích těl
z dna odpovědí
studených žhářů rozbřesku
cizinka víc než sama
sedí
vesmí se řítí...
...třesk už byl na počátku...ted na závěr přijde velký...netřesk...;-))..promiň můj nekorektní rým...ale přišel sám nečekán nezván...
18.12.2023 15:57:18 | Marten