Den sešívá stíny
vázaným stehem
jizvy jsou rudé
na sosnách
nebesa řídnou a
v rozbolavělém
chladu bych ze rtů
slinu splách
však voda se mění
a břehy zkřehly
odráží pocit
co skřípe
ach
každý rok lámu ho
za uchem jehly
každý rok tady
v samotách