Rázné zvonění
zní z university,
když vánoční je čas.
Moderátor odhodlaně
sděluje světu dění,
ač klepe se mu hlas.
V některých rodinách
již nikdy
nezazní koledy
v plném znění.
A co zažívá
národ náš?
Desiluzi
Smutek
Zlomený vaz
...
:((
22.12.2023 13:28:05 | stormeater
Smutek obrovskej z toho všeho. Předvánoční čas oděn je najednou do slzavého pláště...a proč??? Pochopí tohle někdy někdo???
22.12.2023 13:09:49 | cappuccinogirl