Anotace: ...
do dlaní nabral jsem z hromady popela
sypu si na hlavu ze zbytku pod nohy
zoufale ztracený, v básni, jež dozněla
nechápu ticho jež slyším z oblohy
není mi do zpěvu, není mi do breku
když se tak dívám na svou vnitřní krajinu
jsme jenom poutník nucený v pokleku
splnit tvé cíle, pak shořím a pominu
schoval jsem do duše pár žhavých uhlíků
abych si vzpomenul, proč že to hořelo
úděl je každého nejenom básníků
když jinak to nejde
ťukat si na čelo