Amen srdcí bolu
Anotace: Událost dne smutku, která v Nás zanechá stopu, poněkud ušmudlanou, tím zlem, co nemá tu v Česku obdoby...:((( Držme se!***
Zlo tomu
co zlý je
z nenávisti zrůdné
a pojíst z něho kalné bulvy
aby nestřílel ty duše nevinné
zbraní bezhlavé smrti duté.
Kurva
kde to jsme
že se ničí životy
a psychopat tak krutě řádí
ve své otrávené krvi
toho mučedníka zbabělosti.
Prosím
modleme se
za ty mrtvé děti
svíčkou nadějí světla
a vzpomínejme navždy
v nitru zkřehlého vědomí
a je mu jen peklo
tam se zatratí v cizopasný prach
a krysy marnosti si na něm pochutnají
že nezbude ani chloupek holý.
Ten den byl pro všechny nešťastný
toho vichru a posedlého žalu milovaných
Amen srdcí bolu
soucítí v Nás
Andělé již bose slétávají k nim
aby promlouvali skrze ticho nebes dál
aby utěšili pozůstalé
poklidným vlahem modrých pomněnek.
Amen Vám
promiňte mi za tu báseň
flétnou vzlyku o smíření.
Přečteno 127x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, mkinka, šerý, Lesní žínka, Psavec, Anfádis, narra peregrini, kozorožka
Komentáře (13)
Komentujících (7)