Venku je nula, zima a mráza zítra sníh nám roztaje.
Doma je teplo, sucho a klida radost, která krásná je.
V tom ale obavarozřízne den, který je večerem omámen.
Z obavy zima semezi nás vetřela,teplo a klid jdou z kola ven.
Tvá básnička má pocity které jsou mi blízké, přeji hezký vánoční pohlazení.
23.12.2023 21:16:17 | mkinka
Kuju, Mkino (-: Vám i kočičkám přeji vše dobré pod stromeček (-:
23.12.2023 22:04:31 | Roser
A já zdravím po delší době po příchodu k tvé básni.
07.04.2024 08:30:28 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?