Marné přání duši zraní. Však jak si nepřát, když člověk stále doufá. Jak pustit přání, a jen tak být, ach, nemám ani zdání. Však zkouším to stále. Cítím, že dosáhnout oné skromnosti, být spokojen s tím, co mám, to je pravé štěstí. Jen to umět … držím pěsti, ať najdeš svoje štěstí :)
26.12.2023 10:59:29 | kozorožka
Neopětovanou lásku, si nelze nerozbalit jak dar. Jen v pochopení příčin, lze napravit ten zmar.*
26.12.2023 10:53:10 | šerý