Na Vánoce se nemá brečet
Dívali se na mě,
proč se nesměji.
Já v koutku neměla naději.
Říká se,
že na Vánoce se nemá brečet,
ale je to každý rok má klasika.
Bez pohlazení a něhy
život tristně utíká.
Děravá slova
a bolest.
Kde je smrt?
Ale ani ta by mi neulevila.
Smutek je nekonečný
a není zpětná vazba.
Sama dožiji,
sama se opřu,
život je drsná jizva.
Zavírám vrátka.
Přečteno 105x
Tipy 25
Poslední tipující: Ďábel sám, Misha, IronDodo, Anfádis, Iva Husárková, Psavec, Jan Kacíř, šerý, o3_gambit, cappuccinogirl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)