Dílek
Tvrdíš mi že moje tělo,
srdce a duše je ideální díl k tobě,
že dokonale pasujeme.
Ale ty se chováš jako stejný díl.
K žádné mé části nepasuješ,
si skoro totožný,
proto udržovat náš vztah nadále je nemožný.
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: zde.neck, Akrij8, Dračí, Jan Kacíř, Fialový metal, Psavec, Luko tulák, BArBArKO, Frr
Komentáře (0)