Tmavou uličkou
po kočičích hlavách
domy s oprýskanou omítkou
matná špinavá okna
kde nikdo už nebydlí
jdu zpět minulostí
zpátky do dětství
když ještě žila máma
a slunce hřálo
život byl bez starostí
ke štěstí stačilo málo
chci vrátit čas
chci být zase na světě ráda
proč už to nejde, mami ?
Smutné přání máš rybičko,
taky mně vůli zesnulým rodičům bolí srdíčko.
Bohužel život je takový,
nikdy už nebude makový.
Člověk se musí tou cestou naučit jít,
a taky bez svých nejbližších naučit žít.
Opatruj se vzpomínej,
nové časy vyhlížej.
08.01.2024 15:37:19 | Marťas9
Slunce zase hřát bude, rybko, to je jistý, stejně jako už je jistý, že umíš napsat i pěknou básničku;)
08.01.2024 07:15:19 | Žluťák