Bezedná propast
a chladná cela,
tesklivé tóny
violoncella.
Zima na duši
a vločky smutku
padají tiše
do zármutku.
Dopsal báseň
a zhasnul světlo,
černé peříčko
do dlaně slétlo.
Řeka slov
doplula do moře.
Nenadálé Sbohem
zní
v mé srdeční komoře.