Díky cappu, bo jak tě můžu nazvat-oslovit...
13.01.2024 17:41:21 | Marcone
Jak mně můžeš nazvat??? Příteli, dnes??? Jakkoliv! Dnes už snesu všechno!!!
PS: Cappu je super, dals to skvěle na první dobrou.
13.01.2024 17:43:34 | cappuccinogirl
Můj skicář je teď naprosto neprůhlednej a u úplně jinejch vrat :-) ale to je jen povzdech, na kterej jsi mne naved svou šuplíkovou...
PS napsaný je to skvěle!
13.01.2024 17:37:18 | cappuccinogirl