Vášeň jí spálila rozum i s plány.
Budoucnost vyčetla z peříček vrány.
Těžký prsten až ke dnu ji stáhnul,
popravčí vítr jí na záda sáhnul.
Tichá jak zrada co vyklíčila v klíně,
kvůli ní mladé tělo patří chladné hlíně.
Ten s krutým srdcem naučil ji lásce,
netušíč, že jeho život byl přitom v sázce.