Anotace: ... když hledáte naději. Stále a ... marně...
Bělouš
Pod zimním úplňkem, přemrzlou závějí…
s bláhovou nadějí,
brodil se znavený kůň.
Nejednu zamrzlou tůň
už žíznivě minul …
však než došel k vodě,
tak ke svojí škodě,
s bělostnou krajinou, dík mučivé žízni a svojí barvě…
navěky splynul…
... děkuji za přečtení... JT
21.01.2024 01:12:04 | mravenec
Tahle je barvou nevinná...
21.01.2024 01:07:02 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?