... neplač, ten dílek z puzzlí zapadlý ve škvíře dní, ti jednou někdo podá. Děkuji, JT
25.01.2024 19:10:01 | mravenec
Jitunko, krásně jsi vyjádřila smutek a samotu...
Virtuální objetí posílám*
25.01.2024 04:14:46 | Alala
Jíťo, tvé básně se vztahují k té jediné lidské entitě, nevím jestli se o bolu dá napsat, že je překrásný. Na jedné straně ty, odpouštějící, na straně druhé ty ,ujařmená věrností , odmítaná. Jednou se to vše spojí v lásce a odpuštění, jsem ti na blízku. Hluboce lidský dojemné vyprávění. Geniální. Děkuju. Mám tě rád a zdravím.
23.01.2024 22:15:27 | Matahaja