Obraz strachu
Intenzivní strach.
Třes rukou.
Nevolnost ba vnitřní krach.
Provaz
se
zastaví
o kost.
Hlad po básni je stožár.
Barvy jsou rozmíchané
a plátno bez dna
v extázi bolesti.
Černá s bílou
v šedou povstane.
Rudá je hořlavina
i hučí smeče během dne.
Abstraktní plocha
a pláč nevinné.
To místo pro slzy.
Obraz uvědomělý.
Stále mokrý.
23.ledna 2024
Přečteno 129x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, jort1, Iva Husárková, Ďábel sám, mravenec, Tomcat, Ondra, IronDodo, RadekČ, Anfádis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)