Nešťastná dívka
Zvláštní pohled,
až nepřítomný
jala pohled podél vody.
Házela oblázky.
Věděla, že nikdo neodpoví.
Čekala příchod ryby.
To ona seč němá,
tiše připlouvala
i voda se rozjasnila.
Dívka vklouzla za ní.
Otevřela se hladina
a byla rájem,
co slzy utírá.
Teče pramen života.
Zraněnou duši pochová.
Stala se z ní ryba,
co kapkou rosy sílu dá.
I krása může být němá.
Kdysi proměněná žena.
Vlnka tiše cloumá.
Má tu ryby.
Teď už není sama.
23.ledna 2024
Přečteno 179x
Tipy 48
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, Ďábel sám, Marten, mravenec, piťura, Dejvis, Tomcat, Barčík, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)